Drupal

Preklad taxonomy a fields

Zdravím,

prosím o radu aký je najlepší spôsob prekladu celych slovníkov a ich termínov.
Celý web je v angličtine ako zaklad. Prekladaný do slovenčiny, češtiny.
Drupal 6.5
Pouzitý modul: i18n, a stringy prekladám pomocou Translate interface a Localization client
Všetko je bez vačších problémov preložené až na A) Taxanomy a B) hodnoty cck polí

A)
Použil nasledovné spôsoby:
1. podla tohto

instalace

po nacteni stanky s instalaci drupalu bych mel byt vyzvan na na vyber jazyka ale nevim jak se tam dostat prosim poradte diky

FCKeditor funguje jen částečně

ahoj, už půl dne sedím nad problémem. Zprovoznil jsem FCKEditor a nastavil podle návodu uvedeného v knize o Drupalu, ale fungují jen některé funkce (např. kurziva, hyperlink, odsazení,…) Ostatní funkce nejedou -např. tučné písmo, tabulky, odstavce, obrázky...

AdSense a Drupal

Dobrý den Maxiorle,

chci se zeptat, zda-li jste používal modul AdSense Injector a pakliže ano, jakou používáte náhradu za tento modul, který je prozatím pro D6 nedostupný. Chci vkládat reklamu do článků. Děkuji za každou radu a tip.

komentář

Jak přednastavit předmět komentáře ? Třeba na Maxiorel.cz máte u předmětu : Re: název článku. Díky za radu

Různé probarvení bloků

Dobrý den, měl bych dotaz, zda jde probavit jednotlivé bloky na pravé nebo levé straně různou barvou. Například, první žlutou, druhý modrou, třetí zase žlutou a čtvrtý zase modrou.

Děkuji za odpověď Marek.

Skutočné meno

Prečítal som si Vašu knihu a ako začiatočníkovi sa mi veľmi pačila.
Moje požiadavky na web však už prekračujú jej hranice a potreboval by som poradiť. Prezrel som množstvo for ale bezuspešne.
Zakladne info: Drupal 6.4, content profile, cck, views, panels, workflows a ešte niekoľko modulov.

Obrázky v článcích na maxiorel.cz

Zajímalo by mě, jakým způsobem máte na maxiorel.cz řešeno vkládání obrázků do článků. Vypadá to velice vychytaně. Používám FCKeditor a netuším jak docílit aby:
* Se obrázky třídily do složek dle měsíce, jako zde.
* Fungoval lightbox u každého vloženého obrázku.

Tuším, že se jedná o moduly Lightbox2 a File Upload Path, ale třeba je to jinak. Každopádně, kombinace s wysiwyg editorem (FCK) by byla úžasná.

Views - argument

Jak nadefinuju ve Views argument, který zastoupí termíny.
Potom dám ten argument do URL v "page view". Protože chci vypsat všechny stránky, kde budu filtrovat daný obsah u každýho termínu.
Např. termín - Harry Potter, Pán prstenů a další stovky termínů (filmů)

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře