Drupal

max. počet znaků ve Views

Jde nějak ve Views u Fields->Node: Title udělat, aby byl maximální počet znaků, který se zobrazí ? A po maximálním počtu by bylo třeba „…“ ?
Vypisuju ve Views seznam a někdy je ten název strašně dlouhý ... jde to pomocí, zatím to řeším pomocí CSS, ale to není moc efektivní.

obrázky

Zdravím, jak jste udělal, že obrázky na úvodní stránce jsou před nadpisem (v kódu) ?
Něco v node.tpl.php ?

4 sloupce pod logem

Mám Drupal 5.x a 3 sloupcový layout (levý, hlavní, pravý). Jak docílím toho, abych měl nahoře pod pruhem s logem hlavní sloupec rozdělen ještě na 2. Ale jen v určité výšce, níže aby byl zase web 3sloupcový. Jednoduše řečeno, něco, jako tady na Maxiorlovi Letem IT světem a Tiskové zprávy.

Je to záležitost především theme, nebo více nějakých modulů typu CCK a Views (které ovšem dosud nepoužívám)?

Podtržení textu odkazu

Zdravím. Chtěl bych poprosit o radu. U některých nadpisů článků a textů v blocích, které slouží jako odkazy se přihodilo, že se zobrazují podtržené. Podtržení se zobrazí u dlouho nekliknutých odkazů. Je možno toto nějak vypnout? Děkuji.

Jak na předmět v diskusích?

Jak se dá zajistit, aby se v reakci na článek dalo do předmětu automaticky buďto "RE: název článku" nebo "RE: název vlákna, na které reaguji"? Případně jak nějak efektivně na předmět v diskusích? Nutit jej diskutující ručně vyplnit a doufat, že jej uvedou věcně?

vypnuti chyboveho hlasení

Muze mi prosim nekdo poradit jak vypnout nasledove hlaseni:

* IMAG0337's th­umbnail derivative image had a timestamp (Ne, 2008–06–01 14:08) that predates the last changes to the image size settings (Ne, 2008–06–01 14:09). The derivatives will be rebuilt to regenerate it. * IMAG0337's preview derivative image had a timestamp (Ne, 2008–06–01 14:08) that predates the last changes to the image size settings (Ne, 2008–06–01 14:09). The derivatives will be rebuilt to regenerate it. * The derivative images for IMAG0337 have been regenerated.-

Procházení galerií

Zdravím. Používám v D6 modul image na prohlížení obrázků. Řešení to je, ale není to zrovna ono. Použil jsem na zlepšení funkce tento návod pro D5: http://www.drupal.cz/clanky/tipy-triky/prochazeni-galerii Částečně se povedlo zlepšit procházení fotek, ale má to neduhy.

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře