Drupal

CCK a obrázkové pole

Dobrý den,

jaký rozšiřující modul pro CCK mi umožní vkládat obrázky ( obrázkové pole ), které mi dovolí vybírat a vkládat obrázky do článku, které jsou již nahrané na serveru? ImageField mě nutí tyto obrázky uploadovat přímo z počítače. Děkuji.

Dotaz ohledně CCk

Dobrý den,

mám upravený typ obsahu "článek" a to tak, že mám standardní pole "titulek", 2 pole vytvořené pomocí cck a to "uvodník" a "uvodni_obrazek" a pak již jen standardní pole "obsah.

1. Titulek
2. Uvodnik
3. Uvodni_Obrazek
4. Obsah

TinyMCE a slovníky

Dobrý den,
rád bych poprosil o radu.
1)Tvořím intranet v Drupalu 6.6. Nainstaloval jsem si TinyMCE. Buttony se mi roztáhly tak, že musím přejíždět zprava doleva, abych je viděl všechny. Na Drupal.cz jsem našel jen, že stačí drobná úprava CSS a je to, ale já nevím jaká. Mám nastavené téma Garland.

Reklama v článku

Dobrý den. Jak jste docílil toho, že máte reklamu v článku?(mezi obsahem) Počítám, že to neděláte manuálně.
Děkuji za rady

Problem prekladu drupal a poedit

Ahoj.

Potebujem nakopnut.

Par veci chcem prelozit do drupal-u mam subor de.po a poedit.
Potrebujem ale ziskat original bez prekladu.
Neviem ako na to. Vymazavat 300 riadkov z meneckeho textu a potom to ulozit ako sk.po a zacat prekladat nie je celkom OK.

Ak otvorim subscriptions.pot a ulozim nasledne ako sk.po tak dostanem toto:

10:35:55: C:\Dokumenty\Downloads\subscriptions\translations\sk.po:28: invalid nplurals value
10:35:55: C:\Dokumenty\Downloads\subscriptions\translations\sk.po:28: field `Language-Team' still has initial default value

Slovniky a terminy

Som v Drupale zaciatocnik a preto ospravedlnte moju trivialnu otazku, ale naco je mozne tvorit slovniky a pre ne potom este aj terminy a do tychto potom zaradovat jednotlive typy obsahu? Aky to ma vyznam v praxi, najlepsie ak by ste mohli uviest priklad na nejakom konkretnom webe?

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře