Drupal

TinyMCE a dlouhý text

Dobrý den, potřebuji vložit pomocí TimyMCE velmi dlouhý text (52 stran ve Wordu). Poté co tento text vložím pomocí tlačítka "Vložit z Wordu", text se převede, ale po klepnutí na uložit se tento text neuloží.

novinove clanky

Dobry den mam kratky dotaz, pomoci jakeho modulu jste udelal na techto strankach po prave strane takove male jakoby novinove clanky ze kus textu je videt pod nadpisem a po rozkliknuti se ukaze cely.....
dekuji mnohokrat
jana sirkova

slideshow s fotografiami

Dobry den, prosim o radu skusenejsich - pomocou akeho modulu vytvorit slusnu slideshow z niekolkych fotografii, ktora by bola umiestnena napr v bloku v lavom paneli

FORUM

dobry den, rada bych se zeptala jestli nevite o nejakem modulu pro drupal forum aby se mi vsechny prispevky radili nahore aby nebyli ani pod ani nad tim komu odpovidam ale rovnou nahore ve fronte....a v tom fochu by bylo napr . TO USER1 snad pochopite o co mi jde...
dekuji....

"Předregistrované" účty

Dobrý den, vysvětlím - uvedu na příkladu:
Rád bych vytvořil něco jako seznam třídy - tedy seznam spolužáků, u kterých vím jen aktuální adresu, ale nic víc. A představuji si, aby si uživatel mohl aktualizovat SVOJE data…

Tomu musí předcházet to, že uživatel svůj profil vyhledá, ztotožní se, projeví zájem o editaci.

Přemýšlím nad tím, zda je bude nutná (a nevyhnutelná) „ruční“ kontrola identity a oprávněnosti.

Poté dojde k povolení editace uživateli – tedy umožnění přístupu spolužákovi ke svému profilu (uživatelskému účtu).

inzeráty

Zajímalo by mě, zda lze s použitím modulů CCK, Views, Trigger a Actions na upozorňování nově vložených inzerátů zobrazit obsah tak, aby dole byl formulář se jménem,e-mailovou adresou a políčko na vložení textu inzerátu a pod tím tlačítko odeslat inzerát.Každý inzerát by se měl objevit vždy nahoře

Upload Path

Mám nainstalovaný modul Upload Path, při uploadování souboru například dokument.pdf se soubor uloží jako dokument_pdf_12512.pdf. Dá se tomu nějak zabránit, aby to nepřejmenovávalo ty soubory?

Pridat k oblubenym

Zdravim, chcem vytvorit v menu polozku pomocou ktorej si uzivatel budem moct pridat adresu medzi oblubene polozky. Ako polozka v menu moze byt iba platna interna alebo externa adresa a nie javacsript kod. Da sa to nejak obist? Nechcem pouzit modul bookmarks us. Vopred dakujem za odpoved.

Řazení článku a kategorii

Napsala jsem si články a vytvořil jsem kategorie. Potřeboval bych poradít jak se dají seřadit (nebo jak změnít pořadí zobrazení) dle vlastních potřeb. Nejsem si jist zda Drupal umí mněnít pořadí článků a kategorii dle vlastních potřeb.

spatne smerovani obrazku galerie

dobry den, narazila jsem na problem mam galerii acidfree gallery a kdyz si otevru vycet obrazku v galerii a zacnu prochazet tak misto aby se mi ukazovali jednotlive obrazky presmeruje me to na hlavni stranu nemate s tim nekdo zkusenost?
dekujuuuu

Vraceni zpet...

dobry den, jde v drupalu neco jako vratit se zpet v systemu?

neco jsem si smazala a i kdyz ten modul znovu nahraju tak si furt drzi to staare nastaveni vseho nejde mi jakoby mit to ciste.....
dekuji za radu

Práca s obrázkami - TinyMCE, Inline a pod.

Dobrý deň,
na základe posledných dvoch videočlánkov sa mi podarilo sprevádzkovať prácu s obrázkami, obidvomi spôsobmi. Potreboval by som zodpovedať niekoľko otázok:
1. Inline: Obrázky vkladané cez Inline modul sa mi zaraďujú na začiatok článku. Dá sa nastaviť, aby sa zaraďovali na koniec článku?

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře