Drupal

Argumenty, views, typ obsahu

Dobry den,

pridal jsem si nove policko - novy typ obsahu typu node reference a chtel bych pouzit views pro filtrovani dat pro toto policko.

objednávkový system

Dobrý den,

mohli by jste mi poradit jaky modul pouzit pro objednavky v urcitem terminu neco jako kdyz si chci pronajmout napr. hotel od do apod.

dekuji jana sirkova

ImageFUpload přestal fungovat...

Delší dobu jsem nenahrával obrázky pomocí ImageFUpload. Vše mi dříve fungovalo k naprosté spokojenosti. Akorát teď se mi děje to, že když obrázky vyberu a dám "Uložit", tak se nahraje první obrázek, pak to začne zpracovávat obrázek další a tam to vytuhne.

Dynamický blob

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda nevíte jak udělat dynamický blok jako je např na stránkách www.mtv.com (který by se po najetí myši zobrazil a prokliknul rovnou do nodu).

Děkuji moc

Zvýraznění syntaxe

Zdravím, zatím marně pátrám po nějakém modulu, který by uměl zvýraznění (x)html syntaxe přímo při psaní/editaci článku/příspěvku.

Existuje něco takového pro Drupal.

Díky

výpis příspěvků

chci si úvodní stránku naprogramovat v html a chci abych tam měl výpis aktuálních článků z webu napadlo mě to udělat pomocí tagu iframe , ale nechci aby mí návštěvníci musely posunovat stránku nevíte o nějákém způsobu ?

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře