Drupal

zamrznuty web

Ahojte pred casom mi  zamrzol web a to tak ze nic zvlastne som nenastavoval 

ale na hostingu co som bol maly kratky cas na php scripty a tak mi nahodilo bielu obrazovku

no ked som presunul web na iny hosting tak sa uz nerozbehol stale biela obrazovka

Vodoznak, text do obrázku

Dobrý den,

používám Image pro tvorbu obrázků. Rád bych, aby když uživatel vloží obrázek vloží se automaticky vodoznak s jeho nickem.

Modul watermark je jen pro d5...

Existuje nějaký modul pro D6?

Moc díky

Zoufalec

Hlášení o stavu

Dobrý den,

jde prosím vypnout hlášení o stavu..např. že není vše aktualizované určitým uživatelům...ale pro admin by zustal? děkuji

přechod z d6 na d7 - aktualizace databáze

Zkouším tréninkově update webu z d6 na d7. Všechny chyby se mi podařilo nějak zvládnout až na jednu. A na tu jsem krátký. Upozorňuji, že má angličtina je chabá a vyhledané výsledky mi mnoho nepomohly.

Omezení počtu externích odkazů v textarea v Drupal 6

Dobrý den, lze nastavit omezení na počet ext. odkazů, které mohu vložit do Text pole přes TinyMCE. Zkusil jsem modul Spam, tam se mi toho ndari dosahnout. Jednoduse omezit prihlasenym uzivatelum moznosti. Napr. max. jeden ext. odkaz do publikovaneho textu.

Drupal eshop - DPH

Dobrý den,

potěšilo mě, že ve vaší nové knižce máte kapitolu o eshopu. Jenom jsem tam nenašel, jak na DPH. Můžete mi prosím poradit

David B.

Odstranění titulku z Hlavní strany

Dobrý den,

Pro web jsem s pomocí Artisteeru vytvořil novou grafiku. Nastal mi menší problém. Když se zobrazí úvodní stránka tak se mi zobrazuje titulek Hlavní strana (zaroveň i jako odkaz), kdy v předešlé grafice se tento titulek nezobrazoval.

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře