Drupal

UTF8 vs. CP1250

Dobrý den,

mohu se zeptat na Vaše zkušenosti, resp. slyšet doporučení, jaké kódování používat pro Drupalí dB v MySQL, konkrétně zda utf8_czech_ci nebo cp1250_czech_cs, popř. jiné a proč?

Děkuji.

vp

ImageCache - BMP

Dobrý den,

jde  aplikovat pravidla ImageCache  i na bmp soubory.  Aktuálně mi to píše tuto hlášku:

An image thumbnail was not able to be created.

D.

Frontpage - dle role

Dobrý den,

Potřeboval bych poradit s následujícím problémem:

když se uživatel zaloguje a je přiřazen v nějaké roli, tak bych ho rád přesměroval na stránku node/add. Bohužel nevím jak toho docílit - zkoušel jsem komponentu frontpage, ale ta vůbec nereaguje.

Zvyrazenni aktualniho menu

Dobry den,

chci se zeptat, jak nejlepe zasahnout do sablony...aby se zobrazovalo jinou barvou aktualne vybrane menu (jako to je tady na tomhle webu) s tim, aby to fungovalo i po pripadani dalsiho menu v administraci drupalu...dekuju moc.

css3 border-radius: 6px; v šabloně pro drupal7

Zdravím

Aktuálně se peru s předělávkou jednoho vzhledu pro drupal7. Protože miluji kulaté rohy dávám do css "border-radius: 6px;".

Zajímalo by mě jestli to má již (aktuálně) nějaký význam, když je to z CSS 3...

Vypnuti hlaseni chyb

Dobrý den,

jde prosím nějak vypnout hlášení chyb drupalu. Myslim i pro administratora. Nastavil jsem v hlaseni chyb pouze logovani....nikoli na obrzazovku..ale vyskakuje mi to tam porad.

problem s update.php

Dobry den,

mam problem s update.php

mam drupal7 a pridal som ubercart a od vtedy ked otvorim stranku domena/update.php vyhodi nasledovnu hlasku

reklama
Moje kniha o CMS Drupal

Kniha 333 tipů a triků pro Drupal 9

Více na KnihyPolzer.cz

Poslední komentáře