UTF8 vs. CP1250
Dobrý den,
mohu se zeptat na Vaše zkušenosti, resp. slyšet doporučení, jaké kódování používat pro Drupalí dB v MySQL, konkrétně zda utf8_czech_ci nebo cp1250_czech_cs, popř. jiné a proč?
Děkuji.
vp
Dobrý den,
mohu se zeptat na Vaše zkušenosti, resp. slyšet doporučení, jaké kódování používat pro Drupalí dB v MySQL, konkrétně zda utf8_czech_ci nebo cp1250_czech_cs, popř. jiné a proč?
Děkuji.
vp
Dobrý den,
jde aplikovat pravidla ImageCache i na bmp soubory. Aktuálně mi to píše tuto hlášku:
An image thumbnail was not able to be created.
D.
Dobrý den,
při aktualizaci modulu video mi klekl web....
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit s následujícím problémem:
když se uživatel zaloguje a je přiřazen v nějaké roli, tak bych ho rád přesměroval na stránku node/add. Bohužel nevím jak toho docílit - zkoušel jsem komponentu frontpage, ale ta vůbec nereaguje.
Dobrý den,
tak mám Drupala7. Ještě jsem se jím moc neprokousal, a tak mi nějaké věci unikají.
Zdravím.
Zkouším psí kusy dle knihy Drupal 7 a pomalu se blížím k nějakému svému řešení budoucího webu. V čem mám ale nehorázný hokej jsou fotky do článků a do galerie.
DD,
Dobry den,
chci se zeptat, jak nejlepe zasahnout do sablony...aby se zobrazovalo jinou barvou aktualne vybrane menu (jako to je tady na tomhle webu) s tim, aby to fungovalo i po pripadani dalsiho menu v administraci drupalu...dekuju moc.
Pro web jsem komplet předělal jednu šablonu (téma) z drupal.org.
Při kontrole dostupných aktualizací mi u této šablony Drupal 7 neustále hlásí chybu - Objevila se chyba při kontrole dostupných aktualizací pro jeden projekt.
Lze to nějak vypnout...
Děkuji
Zdravím
Aktuálně se peru s předělávkou jednoho vzhledu pro drupal7. Protože miluji kulaté rohy dávám do css "border-radius: 6px;".
Zajímalo by mě jestli to má již (aktuálně) nějaký význam, když je to z CSS 3...
Dobrý den,
moc prosím o radu.
Potřeboval bych vytvořit stránky, které se budou chovat následovně.
Vytvoří se veřejný obsah.
Dobrý den , existuje nějaký modul pro zobrazení souborů odt nebo ods ,nejlépe z externího odkazu ?
Petr
Dobrý den,
jde prosím nějak vypnout hlášení chyb drupalu. Myslim i pro administratora. Nastavil jsem v hlaseni chyb pouze logovani....nikoli na obrzazovku..ale vyskakuje mi to tam porad.
Dobry den,
mam problem s update.php
mam drupal7 a pridal som ubercart a od vtedy ked otvorim stranku domena/update.php vyhodi nasledovnu hlasku
pokud hledáte…