Pomoooooc, imagecache se zblaznila :-(

Moc prosim o pomoc, po pridani presetu do Imagecache se me zacnou vypisovat mraky chyb cca 2-3 A4. Po smazani presetu je to OK. Pokud nekdo tusi o co jde, moc by me pomohl.Tady je jen malinkata ukazka:user warning: Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes query: UPDATE cache SET data = 'a:2009:{s:12:\"webform_view\";a:7:{s:9:\"arguments\";a:5:{s:4:\"node\";N;s:6:\"teaser\";N;s:4:\"page\";N;s:4:\"form\";N;s:7:\"enabled\";N;}s:4:\"type\";s:6:\"module\";s:10:\"theme path\";s:25:\"sites/all/modules/webform\";s:8:\"function\";s:18:\"theme_webform_view\";s:13:\"include files\";a:0:{}s:11:\"theme paths\";a:1:{i:0;s:25:\"sites/all/modules/webform\";}s:20:\"preprocess functions\";a:1:{i:0;s:19:\"template_preprocess\";}}s:21:\"webform_view_messages\";a:7:{s:9:\"arguments\";a:9:{s:4:\"node\";N;s:6:\"teaser\";N;s:4:\"page\";N;s:16:\"submission_count\";N;s:19:\"user_limit_exceeded\";N;s:20:\"total_limit_exceeded\";N;s:13:\"allowed_roles\";N;s:6:\"closed\";N;s:6:\"cached\";b:0;}s:4:\"type\";s:6:\"module\";s:10:\"theme path\";s:25:\"sites/all/modules/webform\";s:8:\"function\";s:27:\"theme_webform_view_messages\";s:13:\"include files\";a:0:{}s:11:\"theme paths\";a:1:{i:0;s:25:\"sites/all/modules/webform\";}s:20:\"preprocess functions\";a:1:{i:0;s:19:\"template_preprocess\";}}s:12:\"webform_form\";a:8:{s:9:\"arguments\";a:1:{s:4:\"form\";N;}s:8:\"template\";s:48:\"sites/all/modules/webform/templates/webform-

Fórum: 

Reklama

Musíte upravit nastavení MySQL, konkréně zvýšit tu hodnotu max_allowed_packet. Občasné nedostačující hodnoty jsou u hostingů normální a pořád je třeba je řešit, nicméně s tímto jsem se ještě nesetkal. Kde Vám to běží?

Tvořím weby. Nabízím poradenství pro Drupal. Jsem na Twitteru.

Tady: http://www.gigaserver.cz/
MySQL databáze5.1.66PHP5.3.3PHP memory limit100M

A dekuji za pomoc, budu resit s webhostingem.

Takze aktualne, nechal jsem si zvednout hodnotu na 16M (docetl jsem na netu ze je to spravna hodnota) a nepomohlo to. Odstranil jsem preset a vzdal to. Po nekolika dnech jsem musel pridat jiny preset kvuli jinemu prvku stranky a povedlo se to OK. Takze bud se to casem spravilo samo, nebo byl nejaky problem v napr. pojmenovani presetu.

Přidat komentář