Drupal 7 - reset

Dá se nějak celý systém resetovat a začít znova - jenomže tak, aby obsah (člány) zůstal?

Díky

Fórum: 

Reklama

Co si pod tím představujete? Je sice modul Delete all, který smaže veškerý obsah nebo uživatele, ale co se ostatních věcí týče, nevím. Vypněte všechny moduly, použijte jejich odinstalaci a pak je zase zapněte. Tím budou mít výchozí nastavení.

Tvořím weby. Nabízím poradenství pro Drupal. Jsem na Twitteru.

Přidat komentář