LinkedIn konečně umožňuje blokovat uživatele

LinkedIn v pátek představil novou funkci, kterou si jeho uživatelé již nějakou dobu žádali - možnost blokovat jiné lidi. Jde o zcela jistě užitečnou funkci, především na sociální síti, kde řada lidí může k vytvoření profesního spojení udělat cokoli.

Reklama

Paul Rockwell, šéf bezpečnosti LinkedIn uvedl, že se společnost rozhodla tuto funkci vytvořit nejen proto, že si o ni lidé říkali, ale také jednoduše proto, že je to správná věc, kterou je třeba udělat. Funkce je v současné době již aktivní pro všechny uživatele.

Pro zablokování uživatele jednoduše najeďte na LinkedIn a zobrazte si profil uživatele, kterého chcete zablokovat. Následně zvolte “Zablokovat či nahlásit” z výsuvného menu umístěného vedle tlačítek Spojení a Odeslat InMail. Tip - pokud se chcete vyhnout nepříjemnosti, zapněte si v nastavení anonymní zobrazování profilů, než najedete na profil daného uživatele. Docílíte tak toho, že dotyčná osoba se o blokaci svého profilu nedozví. Po zablokování ani vy, ani daný uživatel nebudete moci zobrazit profil druhé strany.

Zdroj: Techspot

Reklama

Přidat komentář